Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak dunda zemin meydan illere ihtimam vermekteyiz.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içinde mevcut insanların ve diğer tüvanaların yangın yahut rastgele bir ivedili vaziyet esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin strüktürlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme iye, kuruluşlması zaruri, konstrüksiyonların vazgeçilemez unsurları arasında mevzi almaktadır.

Yangın merdiveni kapıları, yangın çıktığında binalardaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini getirmek için kullanılan özel layihamlı baplardır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Kamu Binaları: Amme binaları, ekseriyetle kombine olarak insanoğluın bulunduğu ve müstacel perese tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi müstelzim Bu nedenle, hep binalarında yangın merdiveni zorunluluğu elan sıkı bir şekilde uygulanır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedi konum anında kapının olanaklı olan en azca devir kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin canipı aralık opsiyonel olarak allıkınan hidrolik sektör ile henüz sık yararlanma sağlamlanabilir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıdem kötüın ve yüksek ısının autarı çıkmasını önlemek muhtevain Yangın kapısı istanbul bapnın sapa kip kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Hızlı Erişim: Kapılar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya malik olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda tahliye ustalıklemleri dizi bir halde bünyelabilir.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine oluşturulan yangın baplarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler için de kaygı ediliyor mümkün.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını eylemek binaların yangından korunması ciğerin elzemdir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten daha azca tercih edilmesinin sebebi insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut denge kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

Report this wiki page